Glastonbury Festivals ogłasza globalny, biletowany livestream! Wydarzenie odbędzie się w sobotę 22 maja

Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice, plus DJ Honey Dijon i inni specjalni goście zagrają prosto z Worthy Farm aby stworzyć spektakularne wydarzenie online.

Bilety już w sprzedaży: https://glastonburylivestream.seetickets.com/content/ticket-options?src=Poland

Zwiastun wydarzenia dostępny pod linkiem: smarturl.it/worthytrailer

Będąc zmuszonym do odwołania festiwalu drugi rok z rzędu, Glastonbury będzie gospodarzem ekskluzywnej, globalnej transmisji na żywo z Worthy Farm w sobotę, 22 maja – po raz pierwszy w swojej historii, umożliwiając fanom muzyki z dowolnego miejsca na świecie połączenie się i dzielenie doświadczenia festiwalu i jego idyllicznego naturalnego otoczenia.

Festiwal zrealizowany w Worthy Farm, a konkretnie w miejscach takich jak Pyramid Field i Stone Circle, będzie niepowtarzalną okazją do usłyszenia takich artystów jak: Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice oraz DJ Honey Dijon, którzy wystąpią w ramach jednej, nieprzerwanej transmisji realizowanej na styl produkcji filmowej. Odbędzie się również szereg niezapowiedzianych występów niespodzianek.

Wydarzenie wesprze trzech głównych partnerów charytatywnych Glastonbury: Oxfam, Greenpeace i WaterAid, a także pomoże zapewnić powrót Festiwalu w 2022 roku.

Przełomowa, pięciogodzinna muzyczna uczta będzie przeplatana wypowiedziami, napisanymi i wygłoszonymi przez bardzo specjalnych gości, którzy oprowadzą uczestników festiwalu w podróż przez dolinę w Somerset, w której znajduje się Worthy Farm.

Wydarzenie online, dostępne tylko dla posiadaczy biletów, będzie transmitowane w całości w czterech oddzielnych strefach czasowych, z oddzielnymi transmisjami z Wielkiej Brytanii, Europy, Afryki i Bliskiego Wschodu, wschodniego wybrzeża Ameryki Północnej i Ameryki Środkowej / Południowej, zachodniego wybrzeża Ameryki Północnej, oraz Australii, Nowej Zelandii i Azji.

Livestream #1 – UK, EUROPA, AFRYKA & BLISKI WSCHÓD: 19.00 BST / 20.00 CEST & SAST / 21.00 MSK & EEST / 22.00 GST
Livestream #2 – AMERYKA PÓŁNOCNA (WSCHODNIE WYBRZEŻE) oraz  AMERYKA CENTRALNA i POŁUDNIOWA: 18.00 CDT / 19.00 EDT / 20.00 ART & BRT
Livestream #3 – AMERYKA PÓŁNOCNA (ZACHODNIE WYBRZEŻE): 19.00 PDT
Livestream #4 – AUSTRALIA, NOWA ZELANDIA & ASJA (w niedzielę 23 maja): 16.00 ICT / 17.00 HKT & PHST / 18.00 JST & KST/ 19.00 AEST / 21.00 NZST

Ceny biletów: £20, €23, $27.50 & AUD$35
Bilety już w sprzedaży: https://glastonburylivestream.seetickets.com/content/ticket-options?src=Poland

W sprzedaży dostępna będzie również limitowana edycja plakatu, z której dochód zostanie przekazany Stagehand – funduszowi wsparcia produkcji wydarzeń, który pomaga niedofinansowanym przez rząd członkom ekip technicznych w czasach pandemii.

Jak powiedziała Emily Eavis: „Po dwóch odwołaniach Glastonbury, z wielką przyjemnością ogłaszamy naszą pierwszą internetową transmisję na żywo, która będzie prezentować występy muzyczne na żywo w Worthy Farm w miejscach takich jak Pyramid Field i po raz pierwszy w Stone Circle. Podczas wydarzenia usłyszymy obsadę artystów i wykonawców, którzy udzielili nam ogromnego wsparcia, wyrażając zgodę na udział w tym wydarzeniu, pokazując Worthy Farm taką, jakiej nigdy nie widzieliście. Będzie też kilka bardzo specjalnych występów gościnnych. Mamy nadzieję, że przyniesie to trochę Glastonbury do waszych domów i że przez tą jedną noc ludzie z całego świata będą mogli dołączyć do nas w tej wspólnej podróży po farmie! ”

Niezwykle ambitna produkcja, nakręcona przez uznanego, nominowanego do nagrody Grammy reżysera Paula Dugdale’a, zabierze widzów w podróż po Glastonbury, które każdego czerwca odwiedza ponad 200 000 widzów. Program będzie współpromowany i wyprodukowany przez pionierską brytyjską firmę Driift zajmującą się transmisją na żywo, która prowadziła odnoszące sukcesy na całym świecie transmisje na żywo dla takich artystów, jak Laura Marling, Nick Cave, Biffy Clyro, Niall Horan i Kylie Minogue oraz BBC Studios Productions.

2 Comments
  1. Top Fashion says

    My partner and I stumbled over here by a different web address
    and thought I might as well check things out. I like what I see
    so now i’m following you. Look forward to looking into your web page repeatedly.

  2. capsa susun uang asli says

    Bergabunglaһ dengan nuansa virtual sebagɑi gantinya.
    Dan saya lakukan dengan pengesahan tɑgihan ekspansi omnibus
    perjudian pada tahun 2012 itu. Dengan menawarkan tɑgihan eҝspansi terbatas
    pada tahun 2017 yang di antara banyak ketentսannya mengizinkan kasino online
    online. Kamar-kamar ini tidak menerima kami
    sebagai pemain di kasino Ƅintang dalam taruhan blackjɑck.
    Beberаpa nama beѕar dari tɑngannya kini menjadi pemain profesiⲟnal duɑ.
    Dimana anda bisa bermain namun harus mempеrhatikan seberapa besar peluang menangkan taruhan satu ini
    agаr menghіndari kerugian ketika memainaknnya bersama kakekpoker.
    Agar bisa memuⅼai taruhan ini maka para pemain memilih permainan jᥙdi poker tersedia di lobby permainan. Perhatikan baһwa pemain buгuk sebenarnya
    ingin memenangkan Gelang dan bergabung dengan pasar bersɑma.
    0.99 Saya selalu berpikir bahwa bermain poker ɡratіs akan menemukannya dalam permainan online.
    SeЬab, dɑri kemenangan yang di hasilkan aɗa tɑmbahаn үang akan di
    peroleh secara gratis pada pihak ѕitus. Layanan judi profesional dengan sensasi real cɑsino dan real dealer bisa anda rasakan berѕama sitսs judi teгpercaya.
    Kamu hanya memerlukan handphone kamu saјa untuқ bisa memainkan permainan judi poker
    online nya.

    my web page :: capsa susun uang asli

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/wk2021/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757